About Us | Λίγα λόγια για εμάς

 

Είμαστε η οικογένεια Γιωτόπουλου,

με τον Βαγγέλη και τον Αλέξανδρο (πατέρας και γιός) να φροντίζουν με τη ματιά τους να αποτυπώνουν όμορφα τις ωραιότερες στιγμες σας- να έχουν τους τρόπους να αναδεικνύουν την ομορφιά κάθε γυναίκας και να σας κάνουν να νιώθετε ξεχωριστή,

τη Ράνια, σύζυγο και μητέρα να φροντίζει εσάς, ώστε όλα να πάνε όπως τα ονειρεύεστε την σημαντική σας ημέρα

και τον Βασίλη- σύζυγό της, υπεύθυνο έργου σε φωτογραφία και μοντάζ αλλά και εμψυχωτή των αντρών,ιδίως του γαμπρού στις ώρες της αγωνίας!
Ξεχωριστά καθένας μας, είναι συνοδοιπόρος σας σε όλο το ταξίδι των ετοιμασιών του event σας αλλά και ύστερα, μέχρι να πάρετε στα χέρια σας το υλικό που θα συμπεριλάβει και την παραμικρή λεπτομέρεια της όμορφης μέρας που ζήσατε.
Η Ράνια, φροντίζει να γίνουν όλα οργανωμένα, χωρίς χρονοτριβές ή ελλείψεις, χωρίς σκοτεινά σημεία, μα με ζέση, χαρά και ωραία προσμονή!
Οι βραβευμένοι και έμπειροι φωτογράφοι μας θα πετύχουν για σας τα μοναδικά κλίκ που έχετε ονειρευτεί από την ώρα της αναζήτησης ακόμη συνεργάτη, χαζεύοντας εικόνες από άλλα ζευγάρια και οικογένειες και με τις οποίες ταυτιστήκατε.

Στην ομάδα μας έχουμε συμπεριλάβει νέα παιδιά με όρεξη, προσχαρα, που θα δουλέψουν στο πλάι μας σαν βοηθοί μας και θα είναι εκεί υπεύθυνα μεν, χαμογελαστοί δε, με σκοπό να σας κάνουν να νιώσετε πιο οικεία και άνετα.Καθώς και εξωτερικούς συνεργάτες που αναλαμβάνουν εξ' ολοκλήρου τη βιντεοσκόπηση, με σύγχρονο εξοπλισμό και μοντέρνα ματιά, και θα σας παραδώσουν επεξεργασμένο το τελικό προϊόν του βίντεο σε τέλεια ανάλυση για να το δείτε εσείς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.
Η οικογένεια- ομάδα μας, με τα εργαλεία που έχουμε σήμερα και με την επιπλέον φροντίδα από τους συνεργάτες μας στη συνέχεια, θα κληθούν να αποτυπώσουν αυτές τις στιγμές σε μοναδικής αισθητικής και ποιότητας άλμπουμ για να μείνουν ζωντανές για πάντα! 

 

"We are a family. Greek family!
So, we love working together, always loudly and in an intense way! Whoever handles that, usually loves us-we do love them too!"


2Gstudio was Vagelis' (the father) idea, waiting for a few years to make it true.
Having become tired of owning a lab and having such a few time to shoot in the streets, once his 2 children grew up and completed their studies, all 3 of them, together with Matina (the mom- unsug hero) made his dream come true!
A super modern elegant studio was established in January 2011 at the city of Preveza, and 14 months later, another one to follow, in Ioannina, where they all live today.

 

"We mostly shoot weddings and christenings. 
But we also love shooting for business studio sessions- New born, babies, couples, branding, fashion & boudoir."

 

Vagelis and Alex are the master photographers of the studio, with Vagelis leading in most fields, due to his wide experience (30+years).
Awarded internationally, they're well known for their work and already formed their personal style and have fans, also!
They have both studied the art of photoraphy and attend lots of photography seminars in a year basis.
Rania, the manager,  is in charge of the crew, so she handles the HR issues, as well as the clients.

She's the face and the voice of the studio, always willing to serve you!
 

"Each one of the photographers has their personal assistant, who knows their style and requirements. Our associates in video services work with us for years, too, so we have formed over the years a team with very good communications and respect. But above all, we're friends with each other!
That's our aim with you, too. To make friends with you, not face you, just as another client..."

 

© 2020 2Gstudio.gr | Γάμος - Βάπτιση