top of page

 Common Questions                                                                                  

E: book@2Gstudiophotography.com

T: +306955664333 (Rania)

Κάλυψη:

 

Μπορεί ένα συνεργείο να καλύψει το γεγονός;

Το studio μας δουλεύει με 2 φωτογράφους πάντα. Το ένα συνεργείο αρκεί για να “κάνει τη δουλειά”, όχι όμως όταν θέλουμε να φτάσουμε σε υψηλό καλλιτεχνικό επίπεδο και να παραδώσουμε, όχι απλά σωστή, αλλά τέλεια δουλειά. Δεν θα μπορέσουμε να πιάσουμε στιγμές από αυτά που συμβαίνουν και στο “παρασκήνιο”. και στην καλλιτεχνική φωτογράφιση, αν δεν έχει ο βασικός φωτογράφος τον προσωπικό του βοηθό που τον εμπιστεύεται και τον έχει εκπαιδεύσει, θα αντιμετωπίσει τεχνικές δυσκολίες σε θέματα φωτισμού. Τέλος, οταν έρθει η ώρα να πάρετε στα χέρια σας το άλμπουμ σας, τόσο εσείς όσο και η οικογένειά σας θα το εκτιμήσετε πολύ που η ιστορία θα είναι ολόκληρη!

 

Μπορει αντι τη μέρα του γάμου να γίνει η καλλιτεχνική φωτογράφιση του ζευγαριού άλλη μέρα;

Αν για οποιοδήποτε σοβαρό λόγο δε γίνει καθόλου φωτογράφιση τη μέρα εκείνη, φυσικά και χωρίς να μας το ζητήσετε, θα σας παροτρύνουμε να ξαναντυθείτε για να έχουμε τις απαιτούμενες πόζες του ζευγαριού για τη δημιουργία του αλμπουμ. Κάτι τέτοιο βεβαια δεν έχει ως τώρα συμβεί γιατί είναι τόσο έμπειροι οι φωτογράφοι μας που και σε συνθηκες ακραίες καιρικά και σε φορές που για έκτακτους λόγους δεν προλάβαμε καθόλου φυσικό φως, είχαν τον τρόπο και τα μέσα να καλύψουν φωτογραφικά τους πελάτες μας!Αν όμως έχετε στο μυαλό σας επειδή σας αρεσει η ιδέα της ημερήσιας φωτογράφισης και του next day να παραλείψουμε τις καλλιτεχνικές τη μέρα του γάμου και να γίνει “τράμπα” με το next day, δε μας βρίσκετε σύμφωνους!Ο λόγος είναι οτι η κάθε στιγμή είναι διαφορετική και εχει τη σημασία της. Τα συναισθήματα που νιωθετε την ώρα του “ just married” είναι μονο για κάποια λεπτά και μονο για εκείνη την ημερα και θέλουμε να τα αποτυπώσουμε στο φακό μας.Επίσης, ο τρόπος που δουλεύει το studio μας τη next day φωτογράφιση και ο χρόνος που αφιερώνεται δεν συγκρίνεται με αυτόν της ίδιας ημέρας. (Δεν υπαρχει περιορισμος σε αριθμο και αποσταση τοποθεσιων που θα επισκεφτουμε η και χρονο που θα αφιερώσουμε για την φωτογραφιση επομενης μερας.) Πρόκειται για διαφορετικό στυλ και άλλη αφοσίωση που αν το επιλέξετε, θα απογειώσει πλήρως την εμπειριά και τι υλικό που θα έχετε στα χέρια σας με την ολοκλήρωση της συνεργασίας μας.

 

Μπορώ να επιλέξω τον φωτογράφο μου;

Το συνεργείο φωτογράφων που θα αναλάβει την κάλυψή σας θα είναι το άμεσα διαθέσιμο και πλέον κατάλληλο βάσει λειτουργικότητας και εμπειρίας του studio για την καλύτερη εξυπηρετηση σας.

Δεν μπορείτε να προκλείσετε τον φωτογράφο σας παρά μόνο να δηλώσετε προτίμηση και να γίνει η καλύτερη δυνατή προσπάθεια εξυπηρέτησής σας από μεριάς μας.

Εμπιστευόμαστε με κλειστά μάτια τους συνεργάτες μας στη φωτογραφία καθώς έχουμε φροντίσει να λάβουν την απαιτούμενη εκπαίδευση & σε κάθε περίπτωση η τελική επεξεργασία όλων των φωτογραφίσεων να γίνεται από και στο studio και η τελική εκτύπωση αυτής σε ένα από τα καλύτερα εργαστήρια στην Ελλάδα.

Αναλαμβάνετε και video κάλυψη;

Το studio μας διαθέτει κορυφαίους με σημαντικές βραβεύσεις φωτογράφους, που όμως δεν είναι κινηματογραφιστές ή βιντεογράφοι. Θα ήταν μάλλον αδύνατον να είναι εξίσου καλοί και στα 2.Μπορούμε όμως αν δεν έχετε κάποιον υπ’ όψιν να σας συστησουμε άτομα που εχουμε συνεργαστεί μαζί τους στο παρελθόν και εκτιμούμε τη δουλειά τους και το έργο τους από καλλιτεχνικής άποψης και να κάνετε την εκτίμησή σας!

 

Album- Εκτυπώσεις:

 

Είναι το ψηφιακό album ανθεκτικό ή μπορεί να μου χαλάσει;

Τα ψηφιακά album πρέπει να είναι πολύ ανθεκτικές κατασκευές.

Αν έχετε συναντήσει το αντίθετο, κάτι δεν πήγε καλά!

Η ποιότητα στη δουλειά που παραδίδουμε είναι για εμάς το Α και το Ω. Επομένως, τα album μας είναι εξαιρετικής κατασκευής αλλά και μοναδικής αισθητικής. Ως καλλιτέχνες-δεν γίνεται να τα κάνουμε όλα.

Γι ‘ αυτό, έχουμε αναθέσει την εκτύπωση και βιβλιοδεσία των album μας σε έναν από τα καλύτερα εργαστήρια φωτογραφίας.

 

Διαλέγω εγώ ή εσείς φωτογραφίες για το album;

Συστήνουμε στους πελάτες να επιλέξουν εκείνοι καθώς οι φωτογράφοι μας καλύτουν μεγάλο εύρος ωστε να επιλέξετε με βάσει το προσωπικό σας καθαρά γούστο και ύφος.

Επίσης, είναι καθαρά υποκειμενική υπόθεση η βαρύτητα που θα δώσετε σε αριθμό φωτογραφιών που θα αφορούν την τελετή ή τις καλλιτεχνικές ή τη δεξίωση κοκ. Όπως και το ποια άλλα πρόσωπα (συγγενείς και φίλοι) περαν των άμεσα ενδιαφερομένων-γαμπρού και νύφης- επιθυμείτε να παρουσιάζονται στο αλμπουμ σας.

Παρ’ όλα αυτά, το ποιός θα κάνει την τελική επιλογή θα το επιλέξετε εσείς!

Σε κάθε περίπτωση πριν τυπωθεί το album σας θα το δείτε, σε ψηφιακή προεπισκόπηση, ώστε αν κάτι δεν είναι όπως το ονειρευτήκατε, να το αλλάξουμε. Σε περίπτωση που κατά τη συμβουλή μας, επιλέξετε μόνοι σας, θα σας δώσουμε κατευθύνσεις και συμβουλές, καθώς και υλικό που θα σας βοηθήσει.

 

Μπορώ να εκτυπώσω φωτογραφίες από τα δείγματα;

Από τα δείγματα δε θα σας το συστήναμε!

Είναι σε ανάλυση καταλληλη για προβολη και οχι για εκτυπωση-  με σκοπό να μπορείτε να τις βλέπετε γρήγορα και άνετα για να αποφασίσετε ποιές θέλετε να μπούν στο album.

Όταν  ολοκληρώσουμε τη συνεργασία μας, μαζί με το άλμπουμ και τις εκτυπώσεις σας, μπορειτε να παραλαβετε όλο το ψηφιακό αρχείο σε πλήρη ανάλυση (ότι είναι στα δείγματα αλλά και ότι ως τότε θα  έχουμε επεξεργαστεί για εσάς, με το αντίστοιχο  ρετους) ΔΩΡΕΑΝ ως 3 μήνες μετά την παραλαβή των συμφωνηθεντων.  

 

Πόσο καιρό μετά θα έχω υλικό/ άλμπουμ;

Ο μεσος χρόνος παράδοσης τελικού προϊόντος (άλμπουμ) για το στούντιό μας είναι σε 4-6 μήνες απο την ημερομηνια του γαμου.

Αν ο γαμος σας δεν ειναι στο peak της σεζον και διαλεξετε νωρις φωτογραφιες, μπορειτε να παραλαβετε ακομη και σε 2 μολις μηνες μετα.

Αυτό θα εξαρτηθεί από το πόσο συνεπείς θα είστε με την επιλογή των φωτογραφιών που θα επεξεργαστούμε για εσάς.
Στην ακραία περίπτωση που δεν καταφέρετε να επιλέξετε ως τον Φεβρουάριο του ερχόμενου έτους, το studio θα κάνει την επιλογή για εσάς σε μια προσπάθεια να παραδόσει όλες τις δουλειές της σεζόν πριν ξεκινήσει η επόμενη (Απρίλιος-Μάιος επόμενης χρονιάς)

Παραδίδετε το υλικό σε υψηλή ανάλυση (χωρίς logo);

Σαφώς!

Μας έχετε ήδη πληρώσει όσα συμφωνήσαμε (και αρα ζητήσαμε) για να καλύψουμε το γεγονός σας-επομένως η καταγραφή που έγινε από μεριάς μας είναι ήδη προϊόν που ανήκει και σε εσάς!
Όταν  λοιπόν ολοκληρώσουμε τη συνεργασία μας, μαζί με το άλμπουμ και τις εκτυπώσεις σας, μπορειτε να παραλαβετε όλο το ψηφιακό αρχείο σε πλήρη ανάλυση (ότι είναι στα δείγματα αλλά και ότι ως τότε θα  έχουμε επεξεργαστεί για εσάς, με το αντίστοιχο  ρετους) ΔΩΡΕΑΝ ως 3 μήνες μετά την παραλαβή των συμφωνηθεντων. 

Τα αρχεία θα είναι σε μορφή .jpg στην πλήρη τους ανάλυση (100% quality/ 300 dpi)

 

Booking-Πληρωμή κλπ:

 

Τι χρειάζεται για να “κλείσουμε”;

Αφού έχουμε καθορίσει ακριβως τι θα παραλαβετε απο το studio και ποιά είναι η τελική τιμή θα συμπληρώσουμε τη “Γαμήλια συμφωνία”, οπου αναγράφονται ολες οι λεπτομερειες της συνεργασιας μας. Τότε , θα γίνει η καταβολή της προκαταβολής ΔΕΣΜΕΥΣΗΣ ημερομηνιας.

 

Προκαταβολή- Τρόπος πληρωμής

Η πληρωμή γίνεται σε 3 δόσεις.

Η προκαταβολή αφορά στο 35% περίπου του συμφωνηθεντος  και κατατίθεται με την υπογραφή της γαμήλιας συμφωνίας.

Η δεύτερη δόση (επόμενο 35%) 5-10 ημέρες πριν την τελετή, στο ραντεβού οπου θα συζητήσουμε τις λεπτομέρειες της μέρας του γάμου.

Η εξόφληση με την παραλαβή των δειγμάτων, όταν σας ειδοποιήσουμε πως ετοιμάσαμε την online gallery σας.

 

Καλύτερη τιμή

Γνωρίζοντας τις δύσκολες οικονομικά εποχές που διανύουμε, εχουμε ήδη φροντίσει για τις καλύτερες δυνατές τιμές για τους πελάτες μας.

Χωρίς να ρίξουμε στο ελάχιστο την ποιότητα,  των υπηρεσιων και προιοντων, και χωρίς να κάνουμε περικοπές από την συνεχή εκπαίδευση των μελων, έχουμε διαμορφωσει έτσι τις επιλογές σας ώστε να βγειτε απολυτα κερδισμενοι στην αποδοση της σχεσης τιμης-ποιοτητας.

Το κοστος του φωτογραφου γαμου αλλωστε, δεν ειναι ενα εξοδο, αλλα μια επενδυση ζωης.

 

Οι τιμές είναι τελικές;

Όλες οι τιμές σε έντυπα και τιμοκαταλόγους συμπεριλαμβανουν Φ.Π.Α. 24%.

Σε ακτινα 50 χλμ. καλύπτουμε χωρίς επιβάρυνση για τα μεταφορικά μας έξοδα.

Για την υπόλοιπη Ελλάδα επιβαρύνεστε τα έξοδα μεταφοράς και διαμονής μας όπου είναι απαραίτητο.

 

Περίπτωση ακύρωσης- αναβολής γάμου/ συμφωνίας

Σε περίπτωση ακύρωσης χάνετε την προκαταβολή.

Σε περίπτωση αναβολής/αλλαγής ημερομηνίας, είναι στη διακριτική ευχέρεια του studio αν θα αναλάβει τη νέα ημερομηνία χωρίς κυρώσεις.

Τέλος, σε περίπτωση μή εμφάνισης συνεργείου τη μέρα του γάμου, ο πελάτης αποζημιώνεται  με το τριπλάσιο του συμφωνηθέντος.

 

Περιπώσεις διάλυσης συμφωνίας

Σε περίπτωση ΜΗ έγκαιρης καταβολή του 70% των συμφωνηθέντων, το studio διατηρεί το δικαίωμα να μην καλύψει το γεγονός.

Σε περίπωση μη εξόφλησης των συμφωνηθέντων κατά την ημερομηνία δημιουργίας της gallery των δειγμάτων, το studio ΔΕΝ προχωρά την παραγγελία του πελάτη εωσότου τακοποιηθεί η οφειλή.

Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν έχει γίνει εξόφληση της συμφωνίας ως την 28η Φλεβάρη του επόμενου ημερολογιακά έτους, το studio παραιτείται της υποχρέωσης να παραδώσει τα συμφωνηθέντα και δεν παραδίδει το αρχείο της φωτογράφισης.

 

Γιωτοπούλου Ράνια - Εξυπηρέτηση Πελατών για το 2Gstudio

 

bottom of page